eten | drinken | beschuitje

Kinderontbijt

Op Koffiehoek.nl is alles over eten | drinken te vinden: waaronder beschuitje en specifiek Kinderontbijt (Kinderontbijt881)

Bij ontbijtservice Beschuitje.nl is het ontbijt een feestje voor het hele gezin, en denken wij ook zeker aan de jongste ontbijt gasten. Speciaal voor de kinderen, heeft ontbijtservice Beschuitje een speciale kids ontbijt box, en is het ook voor hun een feestje om te ontbijten! Het Kinderontbijt  Het kinderontbijt van Ontbijtservice Beschuitje staat garant voor een heerlijke start van de dag. Het luxe ontbijt is zeer uitgebreid en samengesteld met heerlijke verse producten waardoor het ontbijt een echt feest word.  Het kinderontbijt is alleen te bestelllen in combincatie met een andere ontbijtmenu of special. Het Kinderontbijt van Ontbijtservice Beschuitje bestaat o.a. uit: Mini krentebol Wit bolletje Fristi Plak kaas Cupje jam Cupje pindakaas Doosje hagelslag Cupje boter Suprise ei Kinderchampagne (optioneel)   Extra informatie over dit product: Het ontbijt word bezorgd in heel Nederland en Belgie. Het ontbijt word op een door u aangegeven tijdstip bezorgd tussen 06.00 en 13.00. Alergien of dieetwensen? Laat het ons weten. Het kinderontbijt en kinderchampagne ontbijt is enkel te bestellen in combinatie met een ontbijtmenu. Het aangeboden ontbijt kan afwijken qua inhoud en of presentatie. Per 1 April 2022 hebben wij de prijzen voor het kinderontbijt moeten verhogen door de stijgende inkoopprijzen.  Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.


merk: Beschuitje
levertijd: 1 dag(en)

EUR: 11.95

Andere producten uit deze categorie

Romantische Champagne Ontbijt

Op Koffiehoek.nl is alles over eten | drinken te vinden: waaronder beschuitje en specifiek Romantische Champagne Ontbijt

 Beschuitje Ontbijtservice Nederland B.V.

Beschuitje.nl, laat uw bezoeker zichzelf of een ander verwennen. Dagelijks bezorgen zij diverse ontbijtjes bij de mensen thuis of op de zaak. Dit genot begint al vanaf € 20,- per persoon. Zij leveren 7 dagen per week tussen 06:00 & 13:00 uur. Dus ook de uitslapers kunnen met een heerlijk ontbijt gewekt worden. Een persoonlijke boodschap of anoniem? Geen probleem! Uniek zijn hun speciale ontbijtjes zoals het Spaans Olé Ontbijt met alleen maar producten uit dat land.

Heb jij wel eens zaken gedaan met Beschuitje Ontbijtservice Nederland B.V. (beschuitje)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties